Erwin Holthuijsen

Erwin HolthuijsenErwin Holthuijsen, 49 jaar en getrouwd met Nicolette. In het dagelijkse leven werkzaam bij Rijkswaterstaat.
Op 16 jarige leeftijd had ik een piratenzender in Bodegraven. Op die zender waren toen al korte interviews te horen van diverse artiesten. Er zijn van mij diverse disco mixen  gedraaid in de rubriek “Bond van doorstarters” in Ferry Maat’s Soulshow én Radio 538.
In 1998 heb meegedaan met de DJ kampioenschappen in muziekcafé Old Dutch in Valkenswaard. Daar won ik uiteindelijk de 2e plaats. (de eerste plaats ging naar Gerard Ekdom)
Eén jaar gedraaid in Discotheek de Haven in Gouda en een aantal jaren  gedraaid in Discotheek de Herberg in Reeuwijk. Parrallel hieraan radio programma’s gemaakt voor Radio Bodegraven en Gouwestad radio. De laatste jaren wordt mijn wekelijkse radio programma “Weekend Lift”  op zaterdagmiddag gelijktijdig gedraaid op Radio Bodegraven, Gouwestad radio en Midland FM (Oudewater). Naast het aan elkaar kletsen en draaien van plaatjes spreek ik ook promo’s in.
Sinds de komst van TV bodegraven maak ik daar met enige regelmaat korte items over bijvoorbeeld de Nieuwjaarsduik in Reeuwijk, intocht Sinterklaas in Bodegraven, Carnavalsintocht in Reeuwijk en nog veel meer.