De Kraaien komen naar het Glazen Huis!

De Haagse rapformatie ‘De Kraaien’ komt volgende week naar het Glazen Huis. Ze zullen op zaterdag 12 december rond 19:00 uur optreden op het podium naast het Glazen Huis op het Raadhuisplein. De rapformatie is vooral bekend van hun single ‘Ik vind je lekker’ die in 2012 uitkwam en waarmee ze 11 weken in de Top 40 hebben gestaan.

Ook komen er veel lokale artiesten optreden. Zo komt op vrijdagavond de Alphense band Venhill optreden en de Bodegraafse singer-songwriter Willemijn May. Op zaterdag zullen onder andere de Boreftse Zangers en Waterproof Shampoo een bezoekje brengen aan het Glazen Huis. Check de pagina Evenementen voor de hele line-up!

Radiobingo
Op zaterdagmiddag zal er een echte radiobingo gespeeld worden vanuit het Glazen Huis. Daarmee zijn diverse prijzen te winnen, onder andere een tablet en diverse boodschappenpakketten. De bingokaarten zijn voor €2,50 te koop bij de vestigingen van Primera in Broekvelden en Raadhuisplein. De opbrengst gaat uiteraard volledig naar de goede doelen van het Glazen Huis: De Zonnebloem Bodegraven, Voedselbank Bodegraven en Dierennoodhulp Bodegraven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*