10.000 euro’s BODEGRAVEN BEDANKT!!

Er waren in de dagen dat het Glazen Huis Bodegraven draaide wel eens wat weddenschappen nadat er tijdelijk tussenstanden bekend werden.
We kregen al eerste tussenstand 400 euro door, met de hoge verwachtingen van een paar ton viel dit erg tegen, maar al snel werd dit meer en meer, na de 3e tussenstand ging het als een speer, en waar gezegd werd dat er geen tussenstand meer kwam waren de DJ’s toch wel heel benieuwd rond 18:00 was de tussenstand van 2450 naar 6000 euro gegaan, toen kwamen de weddenschappen! Rene dacht 8000, Bastiaan dacht 10.000 en Bas vZZZ dacht 10.001 .. wel.
We zeggen alvast BODEGRAVEN HEEL ERG HARTELIJK BEDANKT, ook namens de goede doelen en het hele redactie team iedereen die niet alleen de 48 uren, maar ook weken daarvoor druk is bezig geweest om alles voor elkaar te regelen, en wat was dat een gestress, maar gelukkig zag u daar de positieve vruchten van!

Met een flink trom geroffel werden de DJ’s rond 19:50 het huis uit gehaald met hulp van Willem van der Neut die de sleutel van het Glazen Huis had, de dj’s sprongen het podium op en deden hun grootse bedank woord naar iedereen en ze sloten af met de bekendmaking… er waren in het huis al wat cijfers op de grote Cheque geschreven, maar he , daar stond toch iets van 8.500 ?? Jaha! tot er in de oren werd gefluisterd dat er binnen no time wat grote en met name gulle giften binnen waren gestroomd, waardoor we nu al kunnen zeggen dat we OVER DE 10.000 EURO ZITTEN!!!!!!

BODEGRAVEN HARTELIJK BEDANKT VOOR ALLE MOMENTEN DIE U MET ONS WILDE DELEN!
NIET ALLEEN DE DJ’S VONDEN HET HARTSTIKKE LEUK, OOK DE GOEDE DOELEN EN DE REDACTIE LEDEN!
HET IS ERG LASTIG OM MOMENTEN TE NOEMEN DIE WE HET LEUKSTE VONDEN, DAAROM KOMT BINNENKORT OP HET RTV BODEGRAVEN YOUTUBE KANAAL EEN LIJST MET FRAGMENTEN TE STAAN VAN DE LEUKSTE EN OPVALLENDSTE MOMENTEN IN EN OM HET HUIS!

Bastiaan – fucking- Meijah , Rene -IJdel- Tuithof, Jorin -IkSlaapniet- Schriemer en Erwin -regelaar- Holthuijsen.
Thanks voor de 48 uur plezier en de schattingen van de eindstand, next time gaan we naar de ???
Dat hoort u nog wel haha.

Blijf deze site volgen want in de komende tijd wordt zoiezo de BINGO nog hervat en er zullen nog foto’s op de site komen van o.a. de 3J’s selfies en de prachtige momenten die we met zijn alleen hebben meegemaakt.
KOMT DAT ZIEN!

Tot volgend jaar???
We hopen het van harte!

1 Reactie

  1. Beste mensen, heel, heel hartelijk bedankt voor jullie tomeloze en belangenloze inzet voor het welslagen van de actie. Hartverwarmend en een groot compliment voor jullie professionaliteit!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*